FAQ – Business Engine
 

Veelgestelde vragen

 
1Hoe onderscheidt Business Engine zich van andere businessconsultants en coaches?
Business Engine heeft een unieke aanpak waarbij specialisten uit verschillende vakgebieden hun expertise bundelen om zo bedrijven te versterken. Je krijgt dus geen advies en begeleiding van één businessconsultant die een beetje weet over alles, maar bent voor elke situatie zeker van ondersteuning door een expert die uitblinkt in zijn domein.
2Welke bedrijven coacht, begeleidt en ondersteunt Business Engine?
Business Engine richt zich op bedrijven met groeipotentieel. Zowel starters als ondernemers die al wat jaren op de teller hebben, zijn welkom bij ons.
3Begeleidt Business Engine ook werknemers?
Nee. De dienstverlening van Business Engine is op maat van ondernemers.
4Ik heb interesse in begeleiding. Wat is de volgende stap?
Je vult het contactformulier op onze website in en onze businesscoach Ernst neemt contact met je op om een afspraak voor een kennismakingsgesprek vast te leggen.
5Hoe verloopt een kennismakingsgesprek?
Via de telefoon of een digitaal communicatiemiddel (Skype, Messenger, WhatApp, HangOut) vertel je aan onze businesscoach Ernst wat je behoeften, verwachtingen en ambities zijn. Je krijgt meer uitleg over onze werkwijze en een antwoord op al je vragen. Op basis van het kennismakingsgesprek bepalen we of onze ondersteuning en diensten een meerwaarde voor jou kunnen zijn.
6Moet ik gebruikmaken van alle diensten van Business Engine?
Nee. Business Engine biedt startende ondernemers een all-informule aan die zich uitstrekt over onze vier expertisedomeinen. Maar je kunt ook bij ons terecht voor coaching en ondersteuning in een van onze vakgebieden. De synergie tussen de drie partners werkt ook dan versterkend en laat ons toe om snel en efficiënt te schakelen.
7Word ik altijd begeleid door dezelfde persoon?
Nee. We hebben voor elk van onze expertisedomeinen specialisten in huis. Afhankelijk van je behoeften en doelstellingen word je begeleid door een andere persoon. Zo ben je altijd zeker van het beste professionele advies.
8Hoeveel kost de begeleiding?
Business Engine biedt maatwerk en hanteert een resultaatgerichte aanpak. Tijdens het intakegesprek brengen wij je behoeften en verwachtingen in kaart. Je krijgt van ons altijd een offerte. Je specifieke doelen en de geschatte termijn om die doelen te bereiken, zijn de belangrijkste factoren om de prijs van je begeleiding te bepalen.
9Waar vindt de begeleiding plaats?
De begeleiding kan plaatsvinden in jouw bedrijf, in een van de kantoren van de Business Engine-partners of op een externe locatie.
10Wat is de meerwaarde van het Business Engine-netwerk?
Ondernemen doe je niet alleen. Het Business Engine-netwerk geeft je de kans om actuele zakelijke thema’s te bespreken met collega-ondernemers, ervaringen uit te wisselen, ideeën op te doen en tot verhelderende inzichten te komen.

 

Wil je meer weten over Business Engine of heb je een vraag voor ons?