Coaching voor bedrijven | Business Engine
 

Ondersteunende diensten en coaching voor bedrijven

 

Succesvol ondernemen doe je niet alleen. Daarom biedt Business Engine startende ondernemers en groeibedrijven de ondersteuning aan die ze nodig hebben om duurzaam en slim te ondernemen.

Kies jij voor onze ervaring en expertise in businesscoaching, marketing & communicatie, financieel advies & accountancy en bedrijfswagens? Dan verzeker je je niet alleen van professionele ondersteuning voor een gezond en bloeiend bedrijf, maar ook van veel ondernemersplezier.


Businesscoaching voor groentjes en ervaren rotten

Business Engine is er voor groeiende bedrijven, maar ook voor starters:

Ben je een ervaren zaakvoerder en heb je moeilijkheden met specifieke aspecten van ondernemen? Dan biedt onze businesscoaching jou de oplossing. Samen met je businesscoach achterhaal je de oorzaken van je problemen. Je krijgt de tools aangereikt om de knelpunten in je bedrijfsvoering duurzaam op te lossen en met succes alle ondernemersuitdagingen aan te gaan.

Ben je een startende ondernemer? Dan ontdek je met de businesscoaching van Business Engine hoe je een doordacht businessplan opstelt, implementeert en controleert. Samen met enkele collega-ondernemers krijg je een praktijkgerichte ondernemerstraining waarin je leert om met een goede administratie, heldere communicatie en korte opvolging toekomstgericht te ondernemen.

Meer over businesscoaching

Marketing & communicatie waarmee je scoort

Je bent goed in wat je doet. Super! Nu alleen nog je potentiële klanten bereiken en overtuigen. Hoe? Met een doordachte en uitgekiende online en offline marketing & communicatie. En daar helpen de specialisten van Business Engine je graag mee. Van een professionele website en een onderbouwde socialemediacampagne tot een bedrijfsbrochure die perfect weergeeft waar je bedrijf voor staat. Onze expertise is jouw garantie op marketing en communicatie waarmee je scoort!

Meer over marketing & communicatie

Financieel advies & accountancy om gezond te groeien

Onderneem je zonder aandacht voor je cijfers? Dan onderneem je op goed geluk. Business Engine toont jou de weg naar een rendabel bedrijf. Je kunt rekenen op financieel advies dat helemaal aangepast is aan je mogelijkheden, ambities en wensen. En dankzij onze innovatieve boekhoudkundige tool en online financiële monitoring heb je op elk moment een duidelijk beeld van de financiële toestand van je onderneming.

Meer over Financieel advies & accountancy

Bedrijfswagens voor ondernemers on the move

Mobiliteitsoplossingen op maat van je onderneming, budget en financiële situatie. Dat krijg je als je kiest voor de rentingformules van Business Engine. Van een bedrijfswagen die vertrouwen uitstraalt naar je klanten of een firmawagen die helemaal bij het imago van je bedrijf past tot een kleine bestelwagen met je logo om materialen of goederen te transporteren én de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Het kan allemaal dankzij onze bedrijfs- en bestelwagens voor ondernemers on the move!

Meer over Bedrijfswagens

Ondernemers onder elkaar

Ga je voor de begeleiding en ondersteuning van Business Engine? Dan krijg je ook toegang tot het Business Engine-netwerk. Je kunt dus niet alleen rekenen op onze expertise, maar ook op die van je collega-ondernemers. Als lid van het netwerk nodigen we je uit voor events die in het teken staan van zakelijke thema’s. Zo krijg je de mogelijkheid om je kennis van ondernemen te vergroten én je ervaringen te delen met andere professionals.

Meer over Business Engine-netwerk

 

Wil je meer weten over onze ondersteunende diensten of onze coaching voor bedrijven?

 
 
 

Onze expertisedomeinen

BUSINESS-
COACHING

Begeleiding door een ervaren businessconsultant om het rendement van je bedrijf te verhogen.

MARKETING & COMMUNICATIE

Professionele ondersteuning in alle online en offline aspecten van marketing en communicatie.

FINANCIEEL ADVIES & ACCOUNTANCY

Boekhouding en financieel advies op maat van je bedrijf om financieel gezond te ondernemen.

BEDRIJFSWAGENS

Betaalbare rentingoplossingen voor bedrijfswagens die perfect bij je onderneming passen.