Businesscoach voor bedrijven | Business Engine
 

Businesscoach met hands-on aanpak

Business Engine versterkt ambitieuze en gepassioneerde ondernemers met resultaatgerichte businesscoaching.

Contacteer je business coach
 

Onze businesscoach Ernst is een empathische ondernemer met heel veel ervaring en expertise. Hij weet welke uitdagingen ondernemen met zich meebrengt en helpt je om je doelstellingen te bereiken.

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent die ondersteuning nodig heeft bij een bepaald aspect van het ondernemerschap, of een gedreven starter die behoefte heeft aan de begeleiding van een ervaren gids om van zijn bedrijf een succes te maken: met de hands-on aanpak van onze businesscoach Ernst overwin je elk obstakel op je ondernemerspad.Businesscoach voor ervaren ondernemers

Als ondernemer werk je elke dag keihard om vast te stellen … dat die lange dagen geen garantie zijn voor succes. Je bent wel vlot in de aspecten die tot je corebusiness behoren, maar verliest veel tijd aan alle andere zaken. Simpelweg omdat je zelf niet de juiste expertise hebt.

Klinkt bekend? Dan staat businesscoach Ernst voor je klaar. Hij analyseert je professionele knelpunten, brengt de oorzaken in kaart en reikt je doelgerichte oplossingen aan. Heb je problemen met personeelszaken? Ben je niet winstgevend genoeg? Of worstel je met de interpretatie van je cijfers of je marketing en communicatie? Businesscoach Ernst is jouw partner voor alle ondernemersuitdagingen.


Businesscoach voor startende ondernemers

Een onderneming uitbouwen is niet evident. Maar een goede start is al het halve werk. Daarom deelt onze businesscoach Ernst graag zijn ervaring en expertise met jou. Tijdens een vijfdaagse theoretische en praktische ondernemingstraining verspreid over vijf weken, krijg je samen met een aantal andere starters inzicht in marketing & communicatie, financiële administratie, calculatie en sales. Je leert een goed ondernemingsplan opstellen, implementeren en opvolgen.

De knowhow van de Business Engine-partners is jouw garantie voor een succesvolle training. Na de opleiding blijft businesscoach Ernst je resultaten opvolgen en stuurt hij je bij tijdens een-op-eencoachings als dat nodig is. En natuurlijk heb je op elk moment toegang tot het Business Engine-netwerk.

Kies je voor de businesscoaching van Business Engine?

Dan ga je voor:

  • begeleiding door een ervaren businesscoach
  • coaching op maat
  • de versterkende kracht van de synergie tussen de Business Engine-partners
  • een doordachte groei
  • een bedrijf dat klaar is voor de toekomst


 

Wil je je laten begeleiden door een ervaren businesscoach? Neem dan zeker contact met ons op.

 
 
 

Onze expertisedomeinen

BUSINESS-
COACHING

Begeleiding door een ervaren businessconsultant om het rendement van je bedrijf te verhogen.

MARKETING & COMMUNICATIE

Professionele ondersteuning in alle online en offline aspecten van marketing en communicatie.

FINANCIEEL ADVIES & ACCOUNTANCY

Boekhouding en financieel advies op maat van je bedrijf om financieel gezond te ondernemen.

BEDRIJFSWAGENS

Betaalbare rentingoplossingen voor bedrijfswagens die perfect bij je onderneming passen.