Over ons – Business Engine
 

Ondernemerscoaching en ondersteuning van bedrijven: onze expertise

 

Samen sterk. Dat is de filosofie van Business Engine. Daarom hebben de bedrijven Artmedia, Norgay Accountants en EC Rental hun krachten gebundeld. Samen ondersteunen ze starters en groeibedrijven in de belangrijkste pijlers van hun ondernemerschap. Want ondernemen is veel meer dan doen waar je goed in bent.

Door efficiënt samen te werken vormen die drie specialisten de ideale motor om jou te coachen en ondersteunen. Dankzij Business Engine heb je de expertise in huis om je doelen en ambities te realiseren.


Digital Marketing, Websites, Webshops en meer - XANDO

Xando is hét duurzaam digitaal bureau sinds 2008. Xando helpt je met je digitale noden en neemt zorgen weg. Xando bouwt je website of webshop, doet Wordpress ontwikkeling, bewaakt je webhosting en boost je Digital Marketing.

xando300

Financieel advies & accountancy – Norgay Accountants

Norgay Accountants is dé financiële mentor voor ondernemers, kmo’s en vrije beroepers. Ze zijn specialisten in de uitwerking, implementatie en opvolging van financiële strategieën. Dankzij hun moderne technologieën, grote dosis gezond verstand en uitgebreide knowhow zet je de juiste stappen naar een financieel gezonde toekomst.


Bedrijfswagens – EC Rental

EC Rental is een specialist in mobiliteitsoplossingen voor kmo’s. Het bedrijf biedt ondernemingen rentingoplossingen op maat voor hun bedrijfswagens. Ben je op zoek naar een bedrijfswagen die niet alleen bij het imago van je merk past, maar ook bij je budget? Dan vind je samen met EC Rental de perfecte oplossing.


 

Meer weten over Business Engine?

 
 
 

Onze expertisedomeinen

BUSINESS-
COACHING

Begeleiding door een ervaren businessconsultant om het rendement van je bedrijf te verhogen.

MARKETING & COMMUNICATIE

Professionele ondersteuning in alle online en offline aspecten van marketing en communicatie.

FINANCIEEL ADVIES & ACCOUNTANCY

Boekhouding en financieel advies op maat van je bedrijf om financieel gezond te ondernemen.

BEDRIJFSWAGENS

Betaalbare rentingoplossingen voor bedrijfswagens die perfect bij je onderneming passen.