Businesscoaching op maat | Business Engine
 

Businesscoaching op maat van ondernemers

Ben je een ondernemer die het groeipotentieel van zijn bedrijf optimaal wil benutten?
Wil je externe expertise in huis halen om je onderneming duurzaam en slim te versterken?
En streef je ernaar om het rendement van je bedrijf te verhogen door meer tijd te creëren voor je corebusiness?

Dan is Business Engine jouw partner!

Samenwerken in vijf stappen

Business Engine staat voor efficiëntie. Daarom bestaat onze werkwijze uit vijf praktische stappen:

Eerste stap

Je vult het contactformulier in.


Tweede stap

Onze businesscoach neemt contact met je op.

 
Onze businesscoach Ernst neemt contact met je op. Samen leggen jullie een moment vast voor een kennismakingsgesprek via de telefoon of een digitaal communicatiemiddel zoals Skype, Messenger, WhatApp of HangOut.

Derde stap

Een eerste kennismakingsgesprek

 
Tijdens het intakegesprek vertel je over de specifieke behoefte(n) van jouw onderneming en krijg je meer uitleg over onze werkwijze en de meerwaarde die wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Vierde stap

Is er een match?

 
Dan maken wij een afspraak om met alle betrokken partijen rond de tafel te gaan zitten: jij (en eventuele andere stakeholders van je onderneming), businesscoach Ernst én een specialist in elk expertisedomein waarin jij ondersteuning wilt. Samen bespreken we de optimale aanpak voor jouw bedrijf.

Vijfde stap

Ligt de aanpak vast?

 
Dan krijg je voor elk expertisedomein een vaste contactpersoon. Je krijgt dus altijd advies en begeleiding van een vakexpert.

Tijd verspillen? Daar doet Business Engine niet aan mee. Denken wij dat onze diensten geen echte meerwaarde kunnen betekenen voor jouw onderneming? Dan vertellen we je dat. Open en eerlijk. Want dat duurt het langst.

Ondersteuning in vier expertisedomeinen

Het geheim van succesvol ondernemen? Doen wat je goed kunt en je laten begeleiden in die domeinen waarin je minder bedreven bent. Business Engine biedt jou ondersteuning en businesscoaching op maat in een of meerdere van onze expertisedomeinen.

Sterk netwerk van ondernemers

Kies je voor onze ervaring en expertise in businesscoaching, bedrijfswagens, marketing & communicatie en financieel advies & accountancy? Dan krijg je niet alleen professionele en duurzame oplossingen op maat van je bedrijf, maar word je ook lid van het Business Engine-netwerk. Je ontmoet collega-ondernemers tijdens leerrijke workshops en toffe events én krijgt de kans om ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen.

 

Wil je ook begeleiding, ondersteuning en businesscoaching op maat van je onderneming?